Getuigenissen

Envelope

Mijn eerste getuigschrift / feedback van de Jaartraining, Je Kunt Je Leven Helen, 2016/2017 van Louise Hay, heb ik van een van mijn cursisten al mogen ontvangen. 23/07/2017
Dankjewel A. voor je mooie woorden, ik ben er trots op!
Mary dankjewel voor de mooie ervaringen die we hebben gedeeld.
Door het vertrouwen die je in de groep hebt neergezet heb ik me volledig en zonder onderbreking kunnen uiten. Ik voel me gehoord en serieus genomen.
De ervaring dat je ertoe doet heeft mij sterk(er) gemaakt, ik durf eindelijk nee te zeggen.
Dankzij jouw inzet werd het een geweldige en steeds opener groep.
Door de kleine groepen waar jij mee werkt krijgt iedereen voldoende tijd en aandacht.
De resultaten van ons cursisten is waanzinnig, we hebben allemaal grote stappen gezet door de steun en vertrouwen die we in de groep ontvingen.
Mary ik vind je een geweldige Teacher NAMASTE. Liefs A.J.

mijn tweede getuigenis van een cursist binnen gekregen op 25/07/2017,

Dankjewel A voor jouw lieve woorden.

Lieve Mary, ik kon niet wachten om met de cursus te beginnen. De onderwerpen spraken mij enorm aan. Loslaten, loslaten en nog eens loslaten… Meer leven in het NU. 

De kracht van je gedachten, vergeven, jezelf en de ander.  De Jaartraining heeft mij zoveel goeds gebracht en zoveel inzichten gegeven. Jij Mary was en bent een geweldige “juf”, lief zorgzaam, oprecht, kundig, met een luisterend oor, en… als t nodig is, met een doos tissues voor de tranen. 

Met een prachtige rustgevende stem leidde jij ons door de meditaties. Mary jij bent goud waard! 

Eigenlijk wil ik “later”  ook een “Mary” worden en mensen helpen, levenswijsheid delen. Ik ben ervan overtuigd dat deze Jaartraining voor heel veel mensen een eye opener is en een positieve boost zal zijn. En waarom??               Omdat we het waard zijn. Liefs A.M. 

Mijn derde getuigenis van een cursist binnen gekregen op 07-08-2017,

Dankjewel A voor jouw mooie woorden en het vertrouwen dat je mij gaf.

Het afgelopen jaar heb ik maandelijks de jaartraining bij Mary Stokman gevolgd. Ik ben heel tevreden over de training, het was heel prettig en werd adequaat gegeven.Mary had oog voor ieder individu en gaf gerichte aanwijzingen.De sfeer was heel prettig en vertrouwd.Zelf heb ik veel aan de training gehad, ben er door gesterkt en werd elke keer weer gemotiveerd om aan me zelf te werken.De opdrachten waren goed en vaak verrassend.Het huiswerk was leuk en goed doordacht.Ik dank Mary hartelijk voor haar deskundige leiding, haar inbreng en vertrouwen. liefs AW

onderstaand enkele reacties van ” cursisten” die de workshop hebben gevolgd:

Mary is een vrolijk en positief ingesteld iemand waardoor het makkelijk wordt om meegenomen te worden in haar enthousiasme. Ze spreekt duidelijk en geeft goed aan wat haar intenties en bedoelingen zijn. Bovenal, niets moet, alles mag.  Hoe moeilijk het ook is om je gedachten om te zetten naar positief…Mary laat zien dat het mogelijk is. Zijzelf is een voorbeeld. Haar enthousiasme, vrolijkheid, heldere en sterke positieve verschijning werkt aanstekelijk. ( Wendy van L )

Ik heb de eendaagse workshop als zeer positief ervaren. Mary laat je nadenken over alledaagse dingen die je doet of zegt. Soms zijn dingen zo’n gewoonte geworden dat je er niet eens meer over nadenkt. Door het op te schrijven ga je er anders tegen aan kijken. De groep bestond uit zeer verschillende mensen die ik niet kende, toch hebben we onder leiding van Mary diepe gesprekken gevoerd en voelde ik me daarbij zeer op mijn gemak. Ik ga door met Louise Hay en zal deze workshop zeker aanbevelen. ( Frieda vd G )

 De workshop wordt vol overgave gegeven door Mary. Ze geeft je het gevoel dat je er mag zijn en dat het goed is. Ik ga wat ik vandaag geleerd heb toepassen in mijn leven en ik weet dat het mijn leven verbetert en mooier maakt.Ik vond het een heel bijzondere ervaring om mee te maken. ( Sandra v H )

De een daagse workshop was geweldig! Mary is een goeie begeleider en straalt rust en positiviteit uit. De begeleiding van deze workshop was fantastisch, het gaf rust en reden tot nadenken over jezelf en anderen in positieve zin. ( Aafke S )

Mary weet de cursisten te boeien en mee te nemen in de materie. Haar rustgevende uitstraling geeft een groot gevoel van veiligheid. Als teacher durft zij zich zelf ook kwetsbaar op te stellen. ( Wendy van D.)

Nieuwe feedback van de Jaartraining, Je Kunt Je Leven Helen, 2018/2019 van Louise Hay, heb ik van mijn cursisten al mogen ontvangen. 19-01-2019

Het hele jaar door waren het fantastische cursusdagen vol positieve energie en we gingen met nieuwe energie weer naar huis. Je leert er loslaten. zelfliefde en vooral afstemmen op de juiste frequentie. Mary legt alles duidelijk en helder uit waardoor je het meteen begrijpt. Ze is een prachtige leermeester.Ik beveel deze Jaartraining dan ook zeer zeker aan. ( Angelique uit Barneveld)

De cursusdagen verliepen heel fijn. Als ik er niet zoveel zin in had kwam ik na die dag thuis met veel positieve energie en vertrouwen in mezelf. de cursus was erg leerzaam voor mij en het heeft mij een andere manier van denken/ bewustwording gegeven, waar ik erg blij mee ben. Ik heb de hele begeleiding als zeer duidelijk en liefdevol ervaren. De Jaartraining op zich voelde als thuiskomen. Het leren maken van affirmaties is me erg bij gebleven. de hele Jaartraining is een bewustwording van mijn eigen denkwijze en hoe ik dit kon veranderen. Ook ik beveel deze Jaartraining zeer zeker aan. ( Antoinette uit Barneveld)

Dankjewel lieve dames voor het vertrouwen dat jullie in mij stellen! daar ben ik zeer dankbaar voor!!