Mijn visie

Het is mijn visie om met de filosofie van Louise Hay eenieder die hier ook behoefte aan heeft, te helpen om je leven weer op te pakken en de heling binnen in jezelf te laten beginnen.

Het allerbelangrijkste is, dat we eerst gaan leren van onszelf te houden, ik weet dat dit heel simpel klinkt maar ik ga je hierin begeleiden, tijdens de workshops en Jaartraining.

Wil je graag je oude overtuigingen veranderen? Wil je graag de regie over je eigen leven weer terug? wil je graag dynamiek ervaren met een groep die bereid is door elkaar gesteund te worden? Jij bent niet de enige.. Heb je een open hart en ben je bereid om naar elkaar te luisteren en weer te leren? Dan is dit de perfecte gelegenheid om de stap te zetten.

Er zijn 2 belangrijke factoren om meer van jezelf te houden:

1: Geef jezelf wat je nodig hebt:

Waar krijg jij energie van? Wat heb je nodig in het leven? Wat geeft jouw positieve gevoelens? Yoga, wandelen in de natuur en/of fietsen,  een half uur in bad liggen, een boek lezen, een workshop, een power nap. Volg je eigen gevoel en gedachten. Omdat je het waard bent!

2: Zie jezelf:

Zie wie je echt bent? Ga naar de spiegel en kijk jezelf goed in de ogen. Concentreer je op je ogen en kijk goed naar jezelf. Blijf kijken! Kijk totdat je werkelijk ziet wie je bent. Een uniek persoon met een mooi warm hart.

Accepteer en hou van jezelf, precies zoals je bent!

 

Oefen en kijk wat dit met je doet.

Het houden van jezelf is oefenen. Als je elke dag een stap doet zal je energie toenemen, je zal een positief effect hebben op andere mensen en je zult mensen aantrekken die jou behandelen zoals jij jezelf en anderen behandelt.

Met liefde!

Heart-w-r1

 

 Boekentip! 

Wils Raaijmakers heeft een spirituele roman geschreven gebaseerd op vernieuwend denken/Science of Mind en o.a. de filosofie van Louise Hay, met als titel: Leven zoals het bedoeld is.

http://www.hamawillow.nl/boek/