Wie ben ik

Ik ben Mary Jupijn-Stokman

Getrouwd, moeder van een dochter en een zoon en inmiddels hebben we twee kleinzoons.

Toen ik een aantal jaren werkzaam was bij een bedrijf als office manager ontstond mijn behoefte om me meer te gaan verdiepen in het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Ik heb toen de opleiding VoetReflexologie gedaan. Ik kwam daardoor al gauw in contact met vrienden en bekenden die dat graag wilden uitproberen, en zo bouwde ik langzaam een eigen praktijkje op. Er ontstonden resultaten door de massages, en het lichaam deed zijn werk. Ik ben me toen verder gaan verdiepen in de kracht van het eigen lichaam en heb nog Reiki 1 en Reiki 2 gedaan. Ook hier zag ik veel mooie dingen gebeuren bij mijn cliënten. Mijn handen laten mij nooit in de steek en waar nodig, lijkt het wel of er een knopje om gaat en beginnen mijn handen met het helen, precies op de juiste plek en stoppen als vanzelf weer wanneer het genoeg is. Ik word geleid en ben hier zeer dankbaar voor.

Ik heb veel gelezen en geleerd over, hoe je gedachten,  je kracht kunnen geven. Een aantal jaar terug heb ik het boek “Je kunt je leven helen” van Louise Hay aangeschaft en het vaak gelezen, en ook weer weggelegd. Tot het moment dat er een periode in mijn leven kwam waarin het niet allemaal meer als vanzelfsprekend liep. De stroming was weg en het leek wel of ik mijn eigen regie had weggegeven.

Ik kwam tijdens het opruimen van mijn praktijkkamer het boek van Louise Hay weer tegen en sloeg het open op een willekeurige bladzijde en dat was nou precies het stuk wat ik nodig had. Vanaf dat moment ben ik elke ochtend een half uur eerder opgestaan en ben gaan lezen en heb steeds de affirmaties opgeschreven die ik nodig had om weer terug te komen in mijn eigen kracht. Na een poosje zag ik dat het z’n vruchten begon af te werpen, ik werd steeds enthousiaster en dacht, WAUW, dit wil ik delen met iedereen die (even) z’n eigen regie kwijt is iedereen die niet genoeg van zichzelf houdt en zichzelf steeds bekritiseerd, iedereen die deze hand in z’n rug wel kan gebruiken, iedereen die vind dat ie het waard is om gezien en gehoord te worden.

Ik ben naar België gegaan en heb daar de “Je kunt je leven helen” Teacher opleiding gedaan. Het is fantastisch om te zien wat er nu al aan een Eye openers zijn geweest bij de cursisten die de eendaagse workshop bij mij hebben gevolgd. Ik geef de eendaagse, de 2,5 daagse workshop en de Jaartraining.

Vernieuwend denken

Vernieuwend denken is de basis in alle trainingen, cursussen en individuele begeleiding als Power of Positivity Coach!

Waarom bij mij?

Omdat ik een fantastische Heal Your Life Teacher en een Power of Positivity Coach ben en weet wat je allemaal kan bereiken. Ik ben ervaringsdeskundige en weet hoe het voelt voordat je het pad opgaat, het pad naar veranderen. Samen met jou maken we er een geweldige tocht van, een tocht waarin we alle overbodige ballast overboord gooien en ons gaan richten op de mooie en positieve dingen in het leven.

Wil jij je pad ontdekken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op: Mary@innerturn.nl